Hola Matesola!

Další pán s vlastním foodblogem na holení – www.matesola.com! Tentokrát se nejedná o obvyklé amatérské plkání o hlupotách á la pan Cuketka, ale jde o semi-profíkovský (a někdy i nesmírně vtipný) náhled od člověka, který se gastronomií živí. Pro mne osobně nesmírně osvěžující čtivo, jež hltám již od spuštění. Ježjiž ;)

Kde začít? Starší polystyrén z Cuketkovy nástěnky:

O víkendu jsem se věnoval kulturistice smyslů na kurzu Oeno-2–3 v Brně. Hned jak zmetabolizuju zbytky několika desítek vzorků, pustím se do psaní. Tento týden si rovněž nenechte ujít představení brněnského lahůdkářství Guspe. Bude tam snad milión fotek!

Reklama

Komentáře

Mr. C rukulíbám a díky za odkaz :).
Sakra, to to zavazuje….;)
Jinak jsem zvědav na Vaše zápisky z moderního „Čebiš workshopu“ a těším se na společné opáčko na VD2007

rádo se stalo! čebiš vorkšop byl moc fajn. fotek mám méně, ale hlavu a hlavně nos úplně zarvanéé… ;)

Dobry den Martine,
neviem aky mate program na vikend, ale ak Vam cas dovoli-pridte nas pozriet na kurz Oeno-2-3 aj do Prahy (5-6.5.07) ktory sa uskutocni v Hotele Zlata Praha. Prajem pekny den
Erika….(toz ta asistentka z kurzu :)

Komentáře jsou uzavřeny.