Měsíc: Září 2008

Roastbeef

Píšete vy…

Před několika týdny jsem se ve fóru zeptal na to, jak se má správně dělat roastbeef. Podle příspěvků dalších čtenářů jsem se do toho pustil.

pokračování…

Příjemné petrželí zpestření

Poštulka obecná – endemický druh české kotliny. Hnízdí převážně v městském prostředí, kde pomáhá snižovat stavy přemnožených holubů. Ovládá let veslovací, třepotavý a plachtění. Má alergii na petržel kudrnku…

pokračování…

Kyselá nad zlato

Definice pana Cuketky – sežere všechno, blbě se u toho tlemí a ještě o tom chce psát. Dnes ukázka zdarma. Pojídání tajemných tabletek z Taiwanu!

pokračování…

Specialita šéfkuchaře

Píšete vy…

Nemůžeme překousnout, že voda z kohoutku českých restauracích je neřešitelný problém. Ne všude. Zvu vás do podniku ke Sbirrovi. Ovšem budete se za ním muset vypravit do povídky Stanleyho Ellina Specialita šéfkuchaře. Zákazníci nemají na výběr, všichni večeří stejné jídlo, ale na každém soustu si pochutnají, ať jsou jejich chutě sebenáročnější. Zapíjejí jej vodou. Chuťové buňky nerozptylují kouřením, kořením ba ani solí. Bohužel, nejsou vítány příslušnice krásného pohlaví.

pokračování…